Het huis

Casa Crox , geschikt voor twee tot zes personen, werd onlangs gerenoveerd  op een prachtige locatie 

 

Begane grond: 

Hier bevinden zich een rotskamer met een slaapbank voor twee slaapplaatsen, een badkamer met toilet en douche en een kleine bergruimte met  extra koelkast. De ruimten zijn onderling buitenom bereikbaar.Eerste verdieping:

  • De woonkamer is gezellig ingericht met twee banken, een houtkachel en een televisie voor alleen  dvd-films

  • De zeer ruime eetkamer is voorzien van een lange eettafel en een bankje.

  • De glazen vouwwand biedt uitzicht op het weidse Italiaanse landschap en toegang tot een deels overdekt terras met prachtig uitzicht dat verder overloopt in de tuin.

  • De keuken is voorzien van koelkast, 4-pits gasfornuis en magnetron/oven naast een ruim assortiment van keuken attributen.

  • De badkamer heeft een dubbele wasbak, toilet en douche.​

Tweede verdieping:

Deze biedt ruimte aan vijf slaapplaatsen. In de eerste slaapkamer waar de trap uitkomt staat een tweepersoonsbed. In de tweede slaapkamer staan  drie eenpersoonsbedden, waarvan twee naast elkaar, en een grote kledingkast. 

Landgoed:

Het landgoed ligt aan een doodlopende weg aan de rand van het dorp San Quirico, 250 mtr verderop

Het huis is omgeven door een terrein van 9000 m2 , dat uit verschillende terrassen bestaat omgeven door bos, wijngaarden en fruitbomen.  

Zwembad:

Het zwembad bevindt zich op een lager gelegen terras zodat volledige privacy is gegarandeerd. Op elk moment van de dag is er de mogelijkheid  in de zon of schaduw te zitten onder de vijgenbomen.  Ook rondom het zwembad is daar voldoende gelegenheid voor.Vrienden op bezoek:

Krijgt U bezoek dan is er genoeg ruimte voor het plaatsen van een tent nabij het huis. Ook is er een Bed and Breakfast Villa Bianca op slechts 3 km afstand in Trisobbio. Zij beheren ook de sleutels van Casa Crox http://www.villinobianca.com